Finparkt ondersteunt particulieren bij het opstellen van een vermogensplanning;

Finpark: focus op financiële zaken

Als ondernemer ontkomt u er niet aan: de administratie. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf bent u belast met diverse verantwoordelijkheden zoals onder meer: het doen van fiscale aangifte, het opstellen van jaarrekeningen en overige administratieve verplichtingen. Finpark neemt, als adviseur in de regio Den Haag, al deze verplichtingen uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op uw klant, product of dienst.   

De visie van Finpark

Sinds de oprichting in 2002 heeft accountantskantoor Finpark een gestage groei doorgemaakt. De relatief jonge organisatie kan van begin af aan bogen op de jarenlange ervaring van haar medewerkers. De adviseurs van Finpark hebben een breed netwerk in het vakgebied en besteden bijzonder veel aandacht aan een up-to-date kennis van de wet- en regelgeving. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, neemt Finpark alleen adviseurs aan die een duidelijke meerwaarde hebben voor het kantoor én de cliënt. 

Wie is uw adviseur in de regio Den Haag?

Goede dienstverlening begint bij goede bereikbaarheid. Daarmee doelt Finpark niet alleen op de locatie van het kantoor, maar ook de zichtbaarheid van de medewerkers. In dit kader stellen 2 van de medewerkers zich aan u voor. 

H.T.M. Tielemans AA

Henk Tielemans vervult de functie van accountant-administratieconsulent bij Finpark.

Ph.J. de Graaf

Als adviseur bij Finpark geeft Philip de Graaf advies over fiscale wet- en regelgeving. Daarnaast is hij uw eerste aanspreekpunt als u vragen heeft aan Finpark.