Financiële zaken

HLB Finpark: focus op financiële zaken

Als ondernemer ontkomt u er niet aan: de administratie. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf bent u belast met diverse verantwoordelijkheden, zoals het doen van fiscale aangifte, het opstellen van jaarrekeningen en overige administratieve verplichtingen. HLB Finpark neemt u, als adviseur in de regio Den Haag, al deze verplichtingen uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op uw klant, product of dienst.

De visie van HLB Finpark

Sinds de oprichting in 2002 heeft accountantskantoor HLB Finpark een gestage groei doorgemaakt. De relatief jonge organisatie kan van begin af aan bogen op de jarenlange ervaring van haar medewerkers. De adviseurs van HLB Finpark hebben een breed netwerk in het vakgebied en besteden bijzonder veel aandacht aan een up to date kennis van de wet- en regelgeving. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, neemt HLB Finpark alleen adviseurs aan die een duidelijke meerwaarde hebben voor het kantoor én de cliënt.

Neem contact op met HLB Finpark

Wie is uw adviseur in de regio Den Haag?

Goede dienstverlening begint bij goede bereikbaarheid. Daarmee doelt HLB Finpark niet alleen op de locatie van het kantoor, maar ook de zichtbaarheid van de medewerkers. In dit kader stellen twee van de medewerkers zich aan u voor.

Accountant-administratieconsulent

- H.T.M. Tielemans AA

Henk Tielemans vervult de functie van accountant-administratieconsulent bij HLB Finpark.

Fiscale adviseur

- Ph.J. de Graaf
Als adviseur bij HLB Finpark geeft Philip de Graaf advies over fiscale wet- en regelgeving. Daarnaast is hij uw eerste aanspreekpunt als u vragen heeft aan of over HLB Finpark.

Finpark Accountants & Adviseurs BV
Laan van Nieuw Oost-Indië 133 E 
2593 BM Den Haag

KvK 27246369

Privacyverklaring

Contactgegevens

 070 - 351 42 21

 info@finpark.nl

Finpark Accountants & Adviseurs BV fiscaal advies dat zich uitbetaalt.